Nevíte si rady? Napište nám nebo zavolejte 702 099 747
Dostupnost
Vyprodáno
Spiceman je už několik let jednoznačně vaším nejoblíbenějším boilie. Zejména u Pikantní Švestky občas máme co dělat, abychom ji stíhali vyrábět v takových množstvích, o jaké je zájem. A když vidíme vaše úlovky a čteme si zprávy od vody, je nám jasné proč. „Okolní rybáři na nás nevěřícně zírali,... nikdy jsem si tak dobře nezachytal,... byla to neuvěřitelná smršť záběrů,... díky za osobák,...“ To jsou jen některé úryvky z vašich mailů, většinou doprovázených nádhernými fotkami. Jsem si jist, že tyto zprávy budou ve stejné intenzitě chodit i další roky. Zvlášť když jsme pro vás nyní v Pikantní Švestce připravili další dva průměry 12 a 24mm a také 10mm rychle rozpadavé pelety, určené do PVA či k plošnému zakrmování.
Nová generace boostrů. Ideální produkt k zalévání pelet, partiklu, boilie, rozmíchávání method mixů, na krátké vycházky či rybářské závody. Přelijte svou návnadu tímto boostrem, zabráníte příjmu nežádoucího pachu bahna a zvýšíte atraktivitu své návnady.
Zajímavá a především velmi účinná kombinace mixu s velkým podílem rybích mouček, rozpustných rybích proteinů a tekutých jater. Přidáním sladidel a kvalitní švestkové esence vzniklo boilies s vysokou atraktivitou a velmi stabilní účinností bez ohledu na lokalitu a roční období. EXCELLENT Univerzálně použitelná řada boilies s rychlejším nástupem. Kořeněná i rybí varianta. Boilies Rapid Excellent je vhodné i na kratší vycházky, kdy nemáme čas na rozkrmení a pozvolné rozjetí krmného místa. Vzhledem k použitým ingrediencím a vyváženému složení jej však ryby ochotně přijímají i po několika dnech. Díky použití R-FACTORu toto boilies začíná pracovat krátce po vhození do vody, ale nastražené vydrží i 24 hodin (v závislosti na podmínkách konkrétní lokality). Aroma jednotlivých druhů jsou vždy výsledkem našeho vlastního vývoje, a proto působí na kapry neokoukaně. RAPID NATURAL CONCEPT Boilies Rapid Natural Concept je vyrobeno pomocí nové výrobní technologie a zařízení, které patří mezi absolutní špičku v Evropě. Umožňuje nám sériově vyrábět boilies se stejnými parametry, strukturou a fungováním, jaké získáte při domácí ruční výrobě. Nová produkce není omezena hrubostí komponent a dovoluje i přidání opravdového ovoce, jater a dalších čerstvých surovin. Samozřejmostí je používání čerstvých vajec ve všech vyráběných řadách boilies. Konzervace a stabilizace je postavena v maximální míře na přírodních látkách a nezpůsobuje změnu aroma ani chuti kuliček. Novou generaci rozeznáte nejen podle doplňkového loga Natural Concept na sáčku, ale i podle zajímavého „naturálnějšího“ povrchu kuliček. Ty jsou nyní i těžší, hutnější a mají přesnější průměr i tvar. Přesně tak jako pečlivá domácí výroba. To znamená výrazně delší dolet a vyšší přesnost při vnadění kobrou. V neposlední řadě jistě zaznamenáte výrazně vyšší výdrž kuliček při nastražení, avšak při zachování potřebného fungování kuličky ve vodě.
Aroma Powder je koncentrovaným aromatizačním médiem, které lze aplikovat do jakékoli rybářské nástrahy či návnady. Velice snadno s ním můžete zatraktivnit jakoukoli krmítkovou a vnadící směs nebo method mix. Lze jej dobře použít i při domácí výrobě boilies, obalovacích past, nebo při aromatizování doma vařené kukuřice. Dávkování: 200 g na 5 až 15 kg.
Úplně nová řada boilies Rapid. Tyto rychle působící nástrahy fungují i při krátkých, jednodenních vycházkách. Stejně tak je můžete požít v situacích, kdy ryby nejsou příliš aktivní. Složení mixu a vysoký podíl extrudovaných složek podporuje práci ve studené vodě. Kvalitní esence a výrazné barvy zajišťují vysokou atraktivitu i bez použití boosterů. Optimální konzistence a použití R-FACTORu umožňují snadné nastražení (propíchnutí) a zároveň velkou výdrž.
SNAX POP představuje ucelenou sérii plovoucích nástrah, kterým budou ryby pod vodní hladinou jen velmi těžko odolávat. Své využití najdou zejména při feederu, ale stejně dobře je lze použít i při kaprařině. Díky své propracované struktuře výborně drží na nástrahových ostnech, ale také je možné je pomocí tenčí jehly navléknout na smyčku pod háček. Použité esence zaručují, že vaše nástraha bude atraktivní po dlouhou dobu. D SNAX POP jsou vyráběny v průměrech 8 a 10 mm, v atraktivních barevných kombinacích a v osvědčených příchutích, které ryby rozhodně nenechají chladnými. Nástrahy jsou baleny po 20g v praktických uzavíratelných lahvičkách, které se ideálně vejdou do vaší příruční tašky. Za účelem zachování atraktivity nástrahy dlouhodobě nevystavujte přímému slunečnímu záření a lahvičky nenechávejte otevřené. Příchuť: Česnek-Butyric / Bílá-Zelená V momentech, kdy vše ostatní selhává, je tu právě Česnek-Butyric. Velmi silná, pronikavá příchuť a výrazná zeleno-bílá barva vytrhne z letargie i opatrné ryby. Pozor! Je to opravdu síla! Upozornění: Fotografie jsou ilustrační.
Představujeme vám naší velice horkou novinku 2023 v sérii produktů se stejnojmenným názvem Anštajn. Všechny produkty s tímto názvem, mají několik společných jmenovatelů. Mezi nejdůležitější patří tzv. přírodní základ. Dá se říci, že u Anštajna většina námi senzoricky vnímaných signálů, pochází z výtažků přírodních bylin a koření. Je zcela evidentní, že v posledních letech, produkty postavené na takovýchto základech jsou úspěšnější, než klasické (s chemickou pachovou stopou). Nakonec i námi vyráběné produkty Přírodní játra a Satan se těší veliké oblibě díky přírodní konstrukci. Dalším pilířem Anštajna je poměrně nekonvenčně pálivá chuť, pocházející z výtažku nejpálivějších paprik. I tato, v poslední době, opěvovaná vlastnost boilies, je čistě přírodního původu. Sice nikde není důkaz toho, že si všichni kapři libují v ostré kuchyni, avšak nám se toto osvědčilo. Alfa omega je však přesné nadávkování. V opačném případě se efekt nemusí dostavit, nebo dokonce může být záporný. Anštajn je zároveň produktem, stejně jako většina našich nástrah doslova napěchovaná enzymaticky upravenými proteiny, které jsou sami o sobě nositelem velice atraktivních potravních signálů. Anštajn je produktem, jenž vás jistě nezklame v období pozdního jara až do období těsně před zámrzem. Nakonec vyzkoušet můžete sami.