Nevíte si rady? Zavolejte nám 702 099 747
Dostupnost
Vyprodáno
Aminokoplex DIP je výrobkem pro finální úpravu boilies (nebo jiných nástrah) těsně před nastražením. Jeho složení vychází z úspěšné kombinace převážně amino atraktorů, které s jistotou dlouhé roky používáme ve výrobě.
Krmítkové směsi Stil řady PROFESSIONELL patří do vyšší třídy nabízených směsí a vyznačují se především vysokou jakostí použitých surovin a velmi dobrou zpracovatelností. Ať už lovíte na stojatých, mírně tekoucích, či velmi proudných vodách, v rámci této řady krmení si hravě vyberete. Krmítková směs Stil PROFESSIONELL FEEDER je středně tmavá a jemněji mletá. Díky své jemné struktuře ji mimo jiné doporučujeme pro rybolov v chladnější vodě, kde opatrněji přijímající ryby nezasytí taky rychle, jako směsi s hrubou strukturou. Naopak po přidání hrubšího partiklu si lze s touto směsí také fantasticky zachytat větší ryby v teplých letních měsících.
Rybtrudy jsou měkčenné nástrahy pro sportovní rybolov - vyrobeno z rýžové, hrachové a kukuřičné tepelně zpracované mouky, aromat, cukru, tuku a smáčedla. Hmotnost 25 g
Populární "olejové" pelety v příchutích Halibut a Red Halibut dostupné v široké nabídce průměrů. Všechny průměry kromě 4 a 8 mm jsou dodávány s dírkou a umožňují tedy snadné nastražení. Jejich výroba probíhá na naší vlastní výrobní lince z kvalitních ingrediencí, používaných pro výrobu boilies.
Finální zatraktivnění nástrahy je často klíčem k maximálnímu úspěchu. Obalovací těsto s vysokou atraktivitou díky perfektní rozpustnosti a uvolňování atraktorů učiní Vaši nástrahu na několik hodin pro kapry nepřehlédnutelnou. Naše boilie pasty oceníte zejména při krátkodobých vycházkách, při závodění nebo při lovu ve studené vodě a zejména na bahnitém dně. Skvělá konzistence, ideální doba rozpustnosti, dlouhá životnost! Tip: Při lovu v chladném počasí pastu rozpracujte v dlaních – následně získá lepší konzistenci..
Tygří ořech (suché hlízy) je velice oblíbená návnada a nástraha pro lov kaprů a především amurů. Výhodou je velice striktní selekce vůči ostatním rybám. Příprava: Nejjednodušší přípravou je ořech nechat bobtnat cca 24-48 h a pak je krátce povařit. Je dobré hned po uvaření a slití vody zasypat cukrem a promíchat.