Nevíte si rady? Zavolejte nám 702 099 747
Dostupnost
Skladem
Tento produkt je zajímavý především díky svému složení. Mezi nejdůležitější složky patří lisované semena do vloček, které ryby milují. Další důležitou surovinou jsou halibut peletky a několik dalších tepelně upravených surovin. Method mix CS je vhodné si předmíchávat s vodou případně s dalšími atraktory, alespoň hodinu předem, protože do sebe absorbuje velké množství tekutin. Těsně před použitím je třeba mix ještě jednou dovlhčit. Balení 1,5kg Príchuť skopex-vanilka
Nové Boilie jsou koncipované tak, že po nahození můžou plavat, ale po nějaké době do sebe nasají vodu, lehce klesnou na dno a stanou se kriticky vyváženou nástrahou. Jestli máme vyzdvihnout, co nám letos dopomohlo ke všem úspěchům jak závodním, tak i ostatním,tak je to tento produkt. Tyto kriticky vyvážené nástrahy Vám umožní nejefektivnější prezentaci nástrahy a funkčnost návazce na všech tipech dna.Díky svojí neutrální váze se lehce vznášejí nade dnem a negují tak váhu háčku, díky čemuž je jejich použití nesmírně úspěšné.
Krmítkové směsi Stil řady PROFESSIONELL patří do vyšší třídy nabízených směsí a vyznačují se především vysokou jakostí použitých surovin a velmi dobrou zpracovatelností. Ať už lovíte na stojatých, mírně tekoucích, či velmi proudných vodách, v rámci této řady krmení si hravě vyberete. Tato krmítková směs je určena pro rybolov na řekách. Díky své hrubší struktuře se krmení delší dobu drží na požadovaném místě a nedochází taky rychle k jeho odplavování.
Rybtrudy jsou měkčenné nástrahy pro sportovní rybolov - vyrobeno z rýžové, hrachové a kukuřičné tepelně zpracované mouky, aromat, cukru, tuku a smáčedla. Hmotnost 25 g
Fluo slime jsou sypké obalovací dipy, které na nástraze vytvoří chuťově i vizuálně lákavý obláček. Jsou skvělé jak s nástrahami na dně, tak i s pop-up a Wazz-up. Výborné jsou též na kukuřici při lovu amurů či peletách všech velikostí. Nástrahu nejprve namočte do vody, dipu nebo (fluo) boosteru a obalte v sypkém Fluo slime. Pokud chcete, aby chomáček slime zůstal na nástraze co nejdéle, postup opakujte a poté nechejte alespoň chvilku zaschnout.