Nevíte si rady? Zavolejte nám 702 099 747
Dostupnost
Skladem
Boilie v dipu je měkčí zatraktivněná varianta klasického boilie.
Je vhodná zejména pro situace, kdy potřebujete atraktivnější nástrahu, než je vaše návnada. Nebo ji můžete použít tehdy, kdy chcete chytat na jiný průměr než na ten, se kterým vnadíte. Boilie ještě před tím, než ho zalijeme do dipu, necháváme nasáknout v těch nejlepších tekutých potravách a teprve poté jej vkládáme do kelímku a poléváme. Tento postup mu dává mimořádnou atraktivitu, jak ostatně dokazují vaše úlovky.
Boilie v dipu je měkčí zatraktivněná varianta klasického boilie. Je vhodná zejména pro situace, kdy potřebujete atraktivnější nástrahu, než je vaše návnada. Nebo ji můžete použít tehdy, kdy chcete chytat na jiný průměr než na ten, se kterým vnadíte. Boilie ještě před tím, než ho zalijeme do dipu, necháváme nasáknout v těch nejlepších tekutých potravách a teprve poté jej vkládáme do kelímku a poléváme. Tento postup mu dává mimořádnou atraktivitu, jak ostatně dokazují vaše úlovky.
Vařená kukuřice - vhodné ke krmení - může se použít jako směs do suchých směsí v poměru 15 - 20% Kukuřice má výraznou žlutou barvu, pro ryby neodolatené. Výborná trvanlivost, díky vakuovému balení i skladnost. Ideální na delší pobyty u vody. Vařená kukuřice výborně drží na háčku. Rybářský úlovek zaručen! Zkuste a sami uvidíte! Balení 3kg Příchuť Nature
vařená kukuřice, 1kg, vakuovaná
Rybtrudy jsou měkčenné nástrahy pro sportovní rybolov - vyrobeno z rýžové, hrachové a kukuřičné tepelně zpracované mouky, aromat, cukru, tuku a smáčedla. Hmotnost 25 g
Vysoce atraktivní pelety s okamžitým účinkem a rychlou rozpustností. Jsou vyrobeny ze 100% extrudovaných složek, zajišťujících výbornou stravitelnost a spolehlivé fungování i ve studené vodě. Kvalitní esence zvyšují jejich atraktivitu. Již několik minut po vhození do vody začínají vytvářet atraktivní lehce zbarvený, aromatizovaný oblak a uvolňují drobné částečky do sloupce. Vyznačují se poměrně krátkou dobou rozpadu max. několika hodin (v závislosti na průměru a teplotě vody). Dobu rozpadu lze snadno prodloužit zalitím tekutými potravami.