Nevíte si rady? Zavolejte nám 702 099 747
Dostupnost
Vyprodáno
Boilies Boss2 patří mezi takzvané rozpustné boilies. Boss2 je tvořeno poměrně hrubou strukturou rybích mouček, tepelně upravených ptačích zobů, mléčných bílkovin a mnoha dalších atraktorů, koření, ochucovadel a pachových silic. Tato perfektně propracovaná kombinace přísad zaručuje nastavení fyzikálních vlastností tohoto boilies tak, aby se po vhození do vody chovalo velice aktivně. To je důležité pro rychlé přilákáni kaprů. V praxi to funguje takto: Boss2 po vhození do vody začne téměř okamžitě uvolňovat charakteristické potravní signály. Ty jsou patrné především ze zabarvení vody. Po cca 1 hodině začne pozvolna měknout a povrch boilies začne uvolňovat drobounké částečky boilies do prostoru. Tento proces ještě umocní skutečnost, že první ryba, která boilies objeví, svým pohybem začne vytvářet ve vodě proud, který na nezbytně nutnou dobu urychlí uvolňování částic z povrchu boilies a ryby tak vyburcuje k neovladatelné touze toto boilies pozřít. A to je to kouzlo. Zdá se to být velice jednoduché a prosté, ovšem dokonalost nastavení všech poměrů v tomto boilies trvalo několik let.
Boilie v dipu je měkčí zatraktivněná varianta klasického boilie. Je vhodná zejména pro situace, kdy potřebujete atraktivnější nástrahu, než je vaše návnada. Nebo ji můžete použít tehdy, kdy chcete chytat na jiný průměr než na ten, se kterým vnadíte. Boilie ještě před tím, než ho zalijeme do dipu, necháváme nasáknout v těch nejlepších tekutých potravách, zasypeme GLM extraktem, přidáme i Robin Red či Robin Green a teprve poté jej vkládáme do kelímku a poléváme. Tento postup mu dává mimořádnou atraktivitu, jak ostatně dokazují vaše úlovky.
Vysoce atraktivní složení ideální pro zakrmování a vnadění ryb, které dlouho udrží ryby v lovném místě, Obsahuje např.: krmnou pšenici, krmnou kukuřici, pšeničné otruby, sojový extr. šrot, řepkový extr. šrot, rostlinný olej - sojový, krmný vápenec, hrubý protein, monokalciumfosfát, chuťové stimulátory a další atraktivní složky, drcené skořápky, neobsahuje mouku. Vzhledem ke složení našeho zakrmovacího boilies vždy vaše nástraha vynikne a kapr si ji všimne. Naše zakrmovací boilies je čistě přírodní a nemá žádné umělé aroma. Doba začátku rozpadu 1-4 hodiny dle teploty vody
Střední třída krmných směsí značky Stil, která skvěle pracuje i v chladnější vodě a díky široké paletě příchutí a barevných provedení si lze vybrat tu pravou směs pro daný revír či cílovou rybu. V rámci poměru ceny a nabízené kvality tyto směsi jen těžko hledají konkurenci - doporučujeme. Složení: Mleté pečivo Mletá obilná zrna Drcená olejnatá semena Aromata Vysoký obsah proteinů Světlá krmítková směs s příchutí vanilka, která je uzpůsobena především k lovu kaprů. Má pronikavé aroma, a pokud ryby na dané lokalitě reagují na sladká krmení, lze s ní dosahovat mimořádných úspěchů.
Úplně nová řada boilies Rapid. Tyto rychle působící nástrahy fungují i při krátkých, jednodenních vycházkách. Stejně tak je můžete požít v situacích, kdy ryby nejsou příliš aktivní. Složení mixu a vysoký podíl extrudovaných složek podporuje práci ve studené vodě. Kvalitní esence a výrazné barvy zajišťují vysokou atraktivitu i bez použití boosterů. Optimální konzistence a použití R-FACTORu umožňují snadné nastražení (propíchnutí) a zároveň velkou výdrž.
Řada návnad TX1 byla navržena s ohledem na jednu věc, rychlé záběry! Všechny čtyři klasické příchutě jsou plné kvalitních surovin a vylepšené chuti. Jednoduchá, kvalitní základní směs ingrediencí dodává boilie otevřenou texturu, což má za následek vysokou míru úniku chuti, což zajišťuje širokou přitažlivost. Atrakce, kterou kapr nemůže ignorovat, za cenu které rybáři neodolají! balení 500 ml
Fluo slime jsou sypké obalovací dipy, které na nástraze vytvoří chuťově i vizuálně lákavý obláček. Jsou skvělé jak s nástrahami na dně, tak i s pop-up a Wazz-up. Výborné jsou též na kukuřici při lovu amurů či peletách všech velikostí. Nástrahu nejprve namočte do vody, dipu nebo (fluo) boosteru a obalte v sypkém Fluo slime. Pokud chcete, aby chomáček slime zůstal na nástraze co nejdéle, postup opakujte a poté nechejte alespoň chvilku zaschnout.