Nevíte si rady? Zavolejte nám 702 099 747
Dostupnost
Vyprodáno
Boilies Boss2 patří mezi takzvané rozpustné boilies. Boss2 je tvořeno poměrně hrubou strukturou rybích mouček, tepelně upravených ptačích zobů, mléčných bílkovin a mnoha dalších atraktorů, koření, ochucovadel a pachových silic. Tato perfektně propracovaná kombinace přísad zaručuje nastavení fyzikálních vlastností tohoto boilies tak, aby se po vhození do vody chovalo velice aktivně. To je důležité pro rychlé přilákáni kaprů. V praxi to funguje takto: Boss2 po vhození do vody začne téměř okamžitě uvolňovat charakteristické potravní signály. Ty jsou patrné především ze zabarvení vody. Po cca 1 hodině začne pozvolna měknout a povrch boilies začne uvolňovat drobounké částečky boilies do prostoru. Tento proces ještě umocní skutečnost, že první ryba, která boilies objeví, svým pohybem začne vytvářet ve vodě proud, který na nezbytně nutnou dobu urychlí uvolňování částic z povrchu boilies a ryby tak vyburcuje k neovladatelné touze toto boilies pozřít. A to je to kouzlo. Zdá se to být velice jednoduché a prosté, ovšem dokonalost nastavení všech poměrů v tomto boilies trvalo několik let.
Hrubé sladké krmení určené pro lov kaprů. Obsahuje pomleté sušenky, celou řadu semen včetně lákavých arašídů doplněných o neodolatelné kousky kukuřice. Díky své pronikavé vůni a barvě láká toto krmení kapry z velké vzdálenosti. Lze jej použít do jakéhokoliv typu krmítka i pro běžné vnadění. Krmení je určeno pro celoroční použití. Vhodné pro všechny typy stojatých nebo tekoucích vod.
Představujeme vám naší velice horkou novinku 2023 v sérii produktů se stejnojmenným názvem Anštajn. Všechny produkty s tímto názvem, mají několik společných jmenovatelů. Mezi nejdůležitější patří tzv. přírodní základ. Dá se říci, že u Anštajna většina námi senzoricky vnímaných signálů, pochází z výtažků přírodních bylin a koření. Je zcela evidentní, že v posledních letech, produkty postavené na takovýchto základech jsou úspěšnější, než klasické (s chemickou pachovou stopou). Nakonec i námi vyráběné produkty Přírodní játra a Satan se těší veliké oblibě díky přírodní konstrukci. Dalším pilířem Anštajna je poměrně nekonvenčně pálivá chuť, pocházející z výtažku nejpálivějších paprik. I tato, v poslední době, opěvovaná vlastnost boilies, je čistě přírodního původu. Sice nikde není důkaz toho, že si všichni kapři libují v ostré kuchyni, avšak nám se toto osvědčilo. Alfa omega je však přesné nadávkování. V opačném případě se efekt nemusí dostavit, nebo dokonce může být záporný. Anštajn je zároveň produktem, stejně jako většina našich nástrah doslova napěchovaná enzymaticky upravenými proteiny, které jsou sami o sobě nositelem velice atraktivních potravních signálů. Anštajn je produktem, jenž vás jistě nezklame v období pozdního jara až do období těsně před zámrzem. Nakonec vyzkoušet můžete sami.
Carp Servis Václavík - Česká vlajka Rozpálená švestka v řadě Speciál je na rozdíl od řady Beton výrazně rozpustnější, díky tomu se pro ryby stane značně zajímavou během velice krátké doby. Nabízí tak mnohem širší možnosti využití a je použitelnější i v chladnějších vodách, kdy ani teplota vody kolem 10 °C není překážkou. Nenápadné aroma švestkové pálenky spolu s ostrým česnekem jsou velmi atraktivní po většinu rybářské sezóny.
Na žádost mnoha zákazníků a členů týmu zařazujeme do nabídky, vysoce atraktivní chytací pelety. Stejně jako naše klasické pelety jsou vyrobeny z prvotřídních boilie mixů a vybraných, tekutých atraktorů. Díky prodloužené době rozpadu (přibližně o 40% delší než u klasických pelet) jsou ideální nástrahou pod háček, pokud vnadíte klasickými peletami. Perfektní také při nastražení společně s potápivým či plovoucím boilies. průměr – 10 a 18mm
Fluo slime jsou sypké obalovací dipy, které na nástraze vytvoří chuťově i vizuálně lákavý obláček. Jsou skvělé jak s nástrahami na dně, tak i s pop-up a Wazz-up. Výborné jsou též na kukuřici při lovu amurů či peletách všech velikostí. Nástrahu nejprve namočte do vody, dipu nebo (fluo) boosteru a obalte v sypkém Fluo slime. Pokud chcete, aby chomáček slime zůstal na nástraze co nejdéle, postup opakujte a poté nechejte alespoň chvilku zaschnout.